TV3 i La Sexta emetran avui programes especials en directe des del Parlament de Catalunya amb motiu del ple per debatre la proposta de resolució independentista de Junts pel Sí i la CUP, i també la que va presentar Catalunya Sí que es Pot.

A TV3, l'especial es farà en el programa Els matins-que arrenca a les vuit del matí-, on la presentadora Lídia Heredia entrevistarà Carme Forcadell, presidenta del Parlament. En la tertúlia intervindran Francesc-Marc Álvaro, Joan Queralt, Marina Llansana, Ricard Fernández Déu i Jordi Pons. Al llarg de l'emissió del ple i per anar comentant els discursos dels diferents grups parlamentaris, s'aniran incorporant altres contertulians, com el José Antich, Laia Bonet, Montserrat Nebrera i Quim Arrufat.

També al programa matinal de Al rojo vivo de La Sexta dirigit per Antonio García Ferreras cobrirà en directe una edició especial de les votacions més decisives del Parlament català. La votació al Parlament suposarà un canvi d'horari en el programa, que començarà a les 10.00 del matí i durarà fins a les dues del migdia en directe.