La dissetena temporada de la veterana sèrie de Televisió?Espanyola Cuéntame cómo pasó acomiadarà a un dels seus principals protagonistes.?Després de més de catorze anys, l'actor Pablo?Rivero, que dóna vida a Toni Alcántara, el fill gran de la família protagonista, ha anunciat que abandona la sèrie per centrar-se en el teatre.

L'intèrpret madrileny ha confirmat la notícia en una entrevista publicada aquesta setmana a la revista TP. Rivero, que enguany ha estrenat a Madrid l'obra teatral Siempre me resistí a que terminara el verano, assegura que «no ha estat fàcil compaginar la sèrie amb els assajos de l'obra. Em trobava acabant Cuéntame, amb el rodatge de cinc capítols amb una trama molt complicada». Rivero ha confirmat d'aquesta manera que la seva participació en la dissetena temporada de la longeva ficció televisiva es limita a només cinc episodis, tot i que en cap cas ha revelat com serà el comiat del gran dels Alcántara.

Rivero reconeix que la decisió d'abandonar la sèrie que l'ha vist créixer no ha estat gens senzill. «M'he passat aquest últim mes i mig que he estat gravant plorant. Ho he gravat com si no hi hagués un demà, tot i que no sé si serà així» assegura l'actor de 35 anys, que en tenia 20 quan la sèrie es va estrenar, el 13 de setembre de 2001. Al llarg de tots aquests anys, el personatge ha estat un dels més estimats per l'audiència, passant de ser un jove rebel sense causa, a un advocat i periodista compromès amb els drets socials i la lluita contra la dictadura i les injustícies socials.