Mediaset España ha adquirit els drets d'emissió de la Copa Mundial de Clubs de la FIFA, en el qual participarà el FC Barcelona com a campió de la Champions League i que es disputarà el mes vinent. Així doncs, Energy oferirà el dimecres 16 de desembre a dos quarts de dotze del matí la primera semifinal que disputaran el River Plate, campió de la Copa Libertadores d'Amèrica del Sud, mentre que el FC Barcelona debutarà a Cuatro el dijous 17 de desembre a la mateixa hora contra el vencedor del duel entre el Club Amèrica i el campió d'Àsia. El torneig, que també serà ofert en directe i a la carta a través de Mitele.es, reunirà al Japó als millors equips dels continents, entre els quals s'hi troba el FC Barcelona, el River Plate (Argentina), guanyador de la Copa Libertadores d'Amèrica del Sud i el Club Amèrica (Mèxic), campió de la Concacaf d'Amèrica del Nord, Amèrica Central i ?Carib.

Canal + contra Rojadirecta

D'altra banda, DTS, Distribuïdora de Televisió Digital (Canal +), va demanar ahir davant un jutjat de la Corunya el tancament de la web Rojadirecta, que facilita enllaços per visionar esdeveniments esportius, i pretén que deixi d'estar activa abans del partit de futbol de demà que entre el Reial Madrid i el Barça.

En una audiència prèvia en el marc d'una demanda d'infracció de drets de propietat intel·lectual, DTS va sol·licitar que s'apliqui com a mesura cautelar el cessament del web. Per la seva banda, l'advocat de Port 80 Projects, propietària del web va demanar que es desestimi l'adopció de mesures cautelars i que, en cas que aquestes siguin admeses, es fixi una caució o s'imposi un sistema àgil de retirada d'enllaços a aquells continguts que infringeixin la Llei de Propietat Intel·lectual.