Després d'una gran trajectòria al concurs televisiu, els integrants del cor Jarks es juguen avui el seu pas a la final de la tercera temporada d'Oh Happy Day. Entre els seus integrants, tots nois, hi ha l´actor i cantant Jordi Masegur Iglesias.

Masegur, de 23 anys, va començar a fer teatre de molt petit. Més endavant, d´adolescent va rebre classes de cant i piano i va descobrir d´adolescent la seva passió pels musicals. Això el va portar a inscriure´s a l´Escola de Coco Comin a Barcelona.

Ha treballat en projectes com Hard Work de Coco Comin, concursos televisius, al musical Gulliver, i ha tingut aparicions en diversos curtmetratges, pel·lícules i sèries de televisió i a l'obra "Ramón" de les T de Teatre.

Oh Happy Day encara la seva recta final aquest vespre (21.50h) amb la penúltima emissió abans de la gala final del proper dissabte, 28 de novembre. Jarks, el grup de Jordi Masegur,es troba entre les quatre corals semifinalistes, i avui se sabrà si és un dels tres grups que lluitarà per convertir-se en guanyador o si, per contra, es quedarà a les portes.

Els Jarks arriben al penúltim programa amb una trajectòria que ha anat in crescendo i el jurat va considerar que havien fet la millor actuació de l´últim programa.