El canal temàtic Calle 13 estrenarà en primícia a Espanya la quarta temporada de la sèrie Elementary demà a un quart d'onze de la nit. La ficció està protagonitzada per Jonny Lee Miller com a Sherlock Holmes i Lucy Liu com James Watson i transporta aquests clàssics personatges creats el 1887 per l'escriptor escocès Sir Arthur Conan Doyle, al Nova York d'avui en dia.

En aquesta nova temporada, l'actor John Noble que va interpretar l'entranyable Walter Bishop a Fringe, s'incorporarà al repartiment com a Mortland, el pare de l'excèntric investigador. "Òbviament alguna cosa ha succeït en el passat i això encara és un misteri per a nosaltres", afirmava Miller a Entertainment Weekly. "Sherlock desconfia d'aquest home i no li agrada gens el que representa", afegia el protagonista de la ficció.

En l'estrena de la seva nova temporada als Estats Units, Elementary va obtenir molt bons resultats a la cadena CBS, amb sis milions i mig d'espectadors que van seguir l'esperada tornada dels detectius Sherlock Holmes i James Watson a la televisió nord-americana. Per la seva banda, Cuatro va estrenar la tercera temporada de la sèrie el passat 9 d'octubre.