El canal temàtic Discovery MAX estrenarà avui a dos quarts d'onze de la nit Chapa y pintura (Bitchin' Rides'), un nou programa de restauració de vehicles clàssics liderat per l'expert Dave Kindig i el seu equip. Del xassís a l'encerat, Kindig crearà des de zero peces de col·lecció sobre quatre rodes personalitzades i cuidades fins a l'últim detall.

Els diferents capítols del programa començaran amb un esbós del projecte que realitzarà Kindig en un full de paper i a partir del qual, l'equip començarà a modelar i soldar l'acer, reunint totes les peces i personalitzant fins a l'últim detall per transformar les idees d'aquest dissenyador en automòbils sorprenents. Per la seva part, Kindig també es posarà mans a l'obra i intervindrà tant a la botiga com al taller, solucionant problemes i participant activament en la construcció del vehicle.

Així doncs, els espectadors podran seguir cada setmana el procés de disseny, fabricació i customització de dos nous projectes personalitzats que passaran per l'immens taller de 2.500 metres quadrats d'aquest artista, dissenyador, constructor i empresari com: un Plymouth Barracuda el 73, un Dodge Challenger de 2014, un Ford Roadster de 1932, un Chevrolet Impala del 94, un Buick Invicta el 59 i un Chevelle el 68, entre d'altres.

Per Kindig, la clau de la seva feina és el disseny i la idea de fer que els cotxes presentin un aspecte fora del comú cuidant tots els detalls. "La diferència entre nosaltres i la resta és la mateixa diferència entre estar en un saló de mostra i aturar-se en un aparcament" explica aquest jove prodigi del disseny, que prefereix bolcar les seves idees en el paper en comptes d'un ordinador. "No m'agrada la perspectiva perfecta", assegura el conductor del programa.