'The Walking Dead': Quin personatge morirà en la 'midseason finale'?

ATENCIÓ, AQUESTA NOTÍCIA CONTÉ SPOILERS

30.11.2015 | 18:56
El repartiment de The Walking Dead.

The Walking Dead és a punt d'acabar la primera part de la seva sisena temporada, i tot sembla indicar que ho farà amb un episodi d'infart. A més de tota l'acció i tensió que ja està assegurada, és molt probable que l'episodi Start To Finish compti també amb la pèrdua d'algun dels personatges principals.

La sèrie estrella l'AMC és molt propensa a perdre personatges, alguns fins i tot del repartiment principal. A pesar que la ficció està basada en els còmics de Kirkman, la seva versió televisiva de vegades es veu alterada amb canvis significatius respecte a la versió en paper.

(ATENCIÓ: AQUESTA NOTÍCIA CONTÉ SPOILERS)

Si se segueix la línia dels còmics, és probable que en aquesta temporada vegem la pèrdua d'alguns personatges... Alguns molt estimats, com és el cas de Glenn, que si segueix l'evolució de la història original, morirà aquesta temporada a mans de Negan.

Però no només el personatge de Steven Yeun està en perill. Altres personatges com Morgan, Jesse, Ron i Carl també estan en perill de mort en la ficció de morts vivents.

En els còmics, Morgan és mossegat pels caminants quan assalten Alexandria. No obstant això, aquest no mor, sinó que perd el braç, ja que Michionne l'hi talla en un intent per salvar-ho.

Jesse i Ron tenen la mort assegurada en els còmics. Ron i Jessie es converteixen en caminants al ser mossegats, i en un intent de Deanna per salvar-los, dispara a tort i a dret a l'horda de zombies, però una de les bales impacta en l'ull del Carl.

I com a Scott M. Gimple li agrada fer un mix dels còmics a la sèrie, no se sap al 100% què passarà amb alguns dels seus personatges... Encara que alguns tenen ja moltes paperetes. De la mà de The Hollywood Reporter, repassem els 5 personatges que més probabilitats tenen de morir en el proper capítol de The Waking Dead.

DEANNA (TOVAH FELDSHUH)
El personatge de Tovah Feldshuh no té molt pes en les trames de The Walking Dead, per la qual cosa la seva mort no suposaria un gran drama, però podria tenir una tràgica i espectácular mort que sigui atractiva per a l'espectador.

JESSIE (ALEXANDRA BRECKENRIDGE)
Jessie va haver de preparar-se i aprendre a viure a Alexandria en aquest nou món replet de caminants. El personatge de la Jessie no ha aconseguit destacar, i la única cosa que pot mantenir-la amb vida és la seva relació amb el Rick (Andrew Lincoln)... Una possibilitat bastant pobra que fa que la Jessie sigui una altra de les principals candidates a no veure el principi de la segona part de la sisena temporada.

MORGAN (LENNIE JAMES)
Voldran els responsables de The Walking Dead tornar a perdre en Morgan? El major perill -i el major error- del Morgan dins la sèrie ha estat mantenir amb vida un dels membre dels Llops. És molt probable que a l'escampada d'Alexandria després de l'atac dels caminants, el membre de la banda es vengi d'ell.

ABRAHAM (MICHAEL CUDLITZ)
A priori, és poc probable que Abraham perdi la vida en aquesta temporada... almenys ara per ara. El personatge de Michael Cudlitz ha anat tenint a poc a poc més protagonisme, i la seva relació amb Sasha també pot ajudar a mantenir-li amb vida. Encara que una mort tràgica seria molt sucosa per als responsables de la sèrie.

PARE GABRIEL (SETH GILLIAM)
La mort del Pare Gabriel no tindria gran rellevància dins de la sèrie, que ha vist disminuïda la seva participació en aquesta sisena temporada. En els còmics, aquest personatge segueix amb vida, però la seva mort no seria una gran pèrdua.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema