Clan, el canal temàtic infantil de TVE, estrenarà aquest mes de desembre una nova sèrie de ficció infantil, Big Band Clan, una nova imatge, i un espectacle musical amb els seus personatges més estimats com Pocoyó, Eli i Pato, l'abella Maia i Willy, i els Lunnis, per celebrar el seu desè aniversari. Segons va anunciar ahir el director de RTVE Catalunya, Eladio Jareño, la nova sèrie és una producció de TVE-Catalunya i El Terrat, i està concebuda per a un públic de 6 a 12 anys.

Durant l'acte celebrat ahir a Sant Cugat, el director de Programes Infantils, Yago Fandiño, va explicar que el nou programa és una sèrie contemporània que gira entorn d'uns "nens divertits i amb una vida normal" que comparteixen l'hora extra que tenen al matí, abans de començar les classes, amb un professor que els vol mostrar les meravelles de la ciència. De la nova sèrie es farà un especial de llançament al Nadal, però després hi haurà un capítol setmanal, a la tarda en hora de màxima audiència, en el que de forma divertida s'explicarà com es pot superar una situació de ciberassetjament, què és una alimentació saludable o la igualtat de gènere.

La nova imatge de Clan estrenada ahir, forma part del redisseny de totes les cadenes de RTVE i se centra en una peces canviants, que poden ser toves, peludes o viscoses, que s'estiren i es mouen, entre d'altres personatges.