El veterà programa d'aventures de Televisió Espanyola Al filo de lo imposible, amb gairebé 30 anys en antena, torna des de demà dissabte, a partir de les 15.00 hores, amb sis nous reptes que se centren en l'esport de risc, com creuar l'oceà Atlàntic a rem o descendir a 120 metres. Dos dels millors escaladors del moment, Carlos González i Xavi Ayuso, s'enfrontaran als Alps francesos a cascades de gel i José González i Emilio Hernández creuaran l'Atlàntic a rem.

El programa s'endinsarà a la vall d'Aspe, als Pirineus, per escalar una paret de més de 300 metres; baixarà per canons i barrancs del Marroc; baixarà amb Miguel Lozano a 120 metres en aigües marines amb una sola respiració i portarà dues invidents al Muztagh Ata, una muntanya a 7.500 metres d'altura a l'Himàlaia xinès.

Al filo de lo imposible està dirigit per Antonio Perezgrueso i compta amb producció d'Esteban Vélez i Santiago Camp, i els càmeres Fernando Martín, Sergio Alfaro, Alberto F. Collantes i Luis Miguel Pavón. El programa es va estrenar a La 2 de Televisió Espanyola el mes de gener de 1982 i des de llavors, tot i que amb èpoques de descans, no ha deixat de buscar nous reptes i fer-los realitat.