El cantant David Bisbal i l'aventurer Jesús Calleja tornaran al Nepal en el viatge "més emotiu i extrem" del programa de Cuatro Planeta Calleja perquè es va gravar quan el país havia estat devastat, la passada primavera, pel terratrèmol que va causar gairebé 9.000 morts. En el capítol, que s'emetrà demà a partir de dos quarts de deu de la nit, l'aventurer lleonès i el cantant d'Almeria, que ja havien estat al Nepal per a una altra entrega del programa a l'octubre de 2014, viatjaran a una de les zones més devastades pels terratrèmols per conèixer de primera mà les seqüeles i ajudar en tot el possible els habitants de la zona. "Hem vist molta destrucció. El que més m'ha impactat és que el somriure de la gent segueix intacte", assegurava Bisbal en un comunicat emès per l'equip del programa.

L'objectiu de Calleja i Bisbal serà arribar caminant als poblats més remots als quals no es pot accedir per carretera i conèixer algunes de les zones més destruïdes on els seus habitants continuen vivint en pèssimes condicions. A més, en plena temporada de monsó, la parella patirà les inclemències meteorològiques de la zona i, sense un sostre sota el qual aixoplugar-se, es veuran obligats a dormir en campaments improvisats fins a arribar al seu destí final. D'altra banda, l'expedició també va aprofitar per portar ajuda als damnificats per la catàstrofe tal com materials de construcció, menjar i material escolar.

A l'octubre de 2014, David Bisbal va viatjar al Nepal al costat de Jesús Calleja en una aventura que va servir perquè el cantant d'Almeria quedés enamorat d'una de les regions més belles del planeta i amb les quals més vinculació i afecció emocional té l'aventurer lleonès.