El pròxim 22 de desembre naixerà el nou canal d'Atresmedia, Atreseries, que tindrà una oferta en obert dedicada exclusivament a la ficció i comptarà amb el catàleg històric de sèries nacionals i produccions actuals del grup. La corporació del grup?Planeta llança aquest nou canal després d'haver aconseguit, igual que Mediaset i Real Madrid TV, una de les llicències nacionals de TDT per a un canal en alta definició (HD) en el concurs convocat pel Govern.

«Atreseries es pren molt seriosament el món de les sèries i neix amb vocació de convertir-se en el canal de referència de la ficció a Espanya», assenyala el grup audiovisual en un comunicat, que precisa que el nou canal s'emetrà en HD i amb so Dolby.

L'oferta inclourà estrenes de sèries internacionals, de noves temporades de ficcions multipremiadas i de minisèries espanyoles, al que se sumarà cinema d'estrena i de llibreria i diferents formats de producció pròpia. El nom del nou canal és similar al que ja distribueix Atresmedia per satèl·lit al mercat internacional, Atres Series, dedicat íntegrament a les sèries en espanyol del grup i que compta amb sis milions d'abonats.

Aquest llançament es produeix poc mesos després del naixement de MEGA, que també forma part de la família Atresmedia, i que té com a públic objectiu un públic masculí major de 25 anys- que des del juliol ocupa la freqüència de Gol T després que el grup rescindís de manera anticipada el contracte de lloguer que tenien amb la productora Mediapro. Actualment, Atresmedia compta amb sis canals, Antena 3, La Sexta, Neox, Nova, Mega i Atreseries, mentre que Mediaset, en té set: Telecinco, Cuatro, Divinity, FDF, Boing, Energy i la nova llicència que ha aconseguit en el recent concurs.