Dos dies després de ser novament nominada als Globus d'Or, en la categoria de millor sèrie de comèdia, Movistar + estrena la segona temporada de Transparent, que ja compta amb cinc premis Emmy, incloent Millor sèrie de comèdia i Millor actor de comèdia. Creada per Jill Solloway (A dos metros bajo tierra, United States of Tara), la sèrie se?gueix les aventures i desventures de la família Pfefferman després que el pare, Mort, els confessi als seus fills que sempre s'ha sentit dona.

En els nous lliuraments, que es podran veure a partir d'avui a les 5 de la tarda a Canal + Series, Transparent es fa encara més coral i passa de ser una sèrie sobre un pare transsexual a parlar de persones que busquen sentir-se lliures. Mentre continua amb el seu particular procés de transformació, Mort Pfefferman va descobrint que ja no és el centre d'atenció de la seva família i que la seva nova situació no l'eximeix de equivocar-se i cometre alguns errors. Malgrat estar més unides que mai, la relació entre Sarah i Tammy tampoc es lliura de les complicacions.

La segona temporada, que consta de 10 episodis, incorpora al seu equip tècnic dues transsexuals: el director Silas Howard i la guionista Our Lady J, amb qui, segons Jill Holloway, pretenen donar un enfocament més enriquidor i natural al tractament de la sèrie.

L'elenc de Transparent està encapçalat pel veterà actor Jeffrey Tambor (The Good Wife), guanyador del Globus d'Or i l'Emmy al Millor actor pel seu arriscat paper de Mort / Maura; Amy Landecker (Sobran las palabras) interpreta la filla gran, Sarah Pfefferman; Jay Duplass (Togetherness), és el germà mitjà, Josh Pfefferman, un productor musical que té problemes amb les dones. Gaby Hoffman (Girls) és la filla petita, Ali Pfefferman, i Judith Light (Ley y orden) interpreta Shelly, l'exdona de Maura i mare dels seus tres fills.