Televisió Espanyola estrena avui A punto con La 2, el nou magazín diari que s'emetrà per a tot Espanya en directe de dilluns a divendres a La 2, de 13:00 a 14:30 hores, des dels estudis de Sant Cugat. Conduït per Elisabet Carnicé i Sergi Amat, el nou magazín vol ser dinàmic, divertit, divulgatiu i d'entreteniment. Segons els seus responsables, en la presentació celebrada divendres passat als estudis de Sant Cugat, l'objectiu és obrir una finestra a les últimes tendències per fomentar l'anomenat "Do it yourself (faci-ho vostè mateix), és a dir, proveir l'espectador d'eines per facilitar la seva vida quotidiana.

"Aquest programa estarà al servei del públic amb un esperit innovador i de noves tendències, i comptarà amb diverses seccions diàries amb experts en coaching i psicòlegs, una experimentació que a La 2 ens podem permetre", va explicar Samuel Martín, director de cultura i societat de la cadena pública. "Serà un magazín molt dinàmic on volem que les coses es parlin amb acció, agilitat i que siguin pràctiques, i les descobrirem mentre es desenvolupen al plató, cosa que serà un plus perquè aquesta producció sigui diferent", va afirmar de la seva banda Anna Maria Bordas,directora de programació de TVE.

Seccions temàtiques

Les seccions d'A punto con La 2 canviaran cada dia i tractaran temes molt diversos, amb els experts i els convidats com a protagonistes, mentre que els divendres estaran enfocats a mostrar la realitat social i la feina d'entitats, ONG, fundacions i altres organitzacions. D'aquesta manera, el magazín tractarà cada dilluns la nutrició, la gastronomia (amb el cuiner Sergio Fernández) i els animals de companyia; els dimarts hi haurà innovacions tecnològiques, xarxes socials i turisme; els dimecres interiorisme, decoració i oci, i els dijous el món de l'automòbil i la secció "Tradició vs. Innovació".

"El nou programa és de pur servei públic amb un compromís amb el dret a l'accés, ens hem bolcat a fer un magazín viu, dinàmic i compromès amb l'actualitat amb el segell de qualitat que té La 2", va resumir el director de RTVE a Catalunya Eladio Jareño.