Només dos dies després de l'estrena a Espanya de l'últim episodi de la segona temporada, el canal FX ha donat a conèixer alguns detalls sobre el futur de Fargo.?Els seguidors de la sèrie basada en l'èxit cinematogràfic que van firmar en la dècada dels noranta els germans Coen, hauran d'esperar fins al 2017 per veure els episodis de la seva tercera temporada. A més, la ficció tornarà a viatjar en el temps per situar la seva història en el 2010, pocs anys després dels fets narrats en la primera.

Segons Noah Hawley, el creador de la sèrie que segueix rebent elogis per part de crítica i públic, la tercera temporada serà «més contemporània» i es narrarà «com si fos una història real». En declaracions recollides pels diversos mitjans nord-americans, Hawley ha afegit, sobre la trama, que «seguiran les connexions, de la mateixa manera que la primera temporada estava connectada amb la pel·lícula i la segona amb la primera». No obstant això, però, crec que part de la diversió és anar-ho descobrint, així que no vull esguerrar a ningú aquest plaer».

Entre les millors de l'any

Fargo ha estat inclosa, junt amb Mr. RobotJoc de trons, en la llista de les deu millors sèries de l'any per l'American Film Institute (AFI). Al tradicional llistat que cada any elabora aquest institut s'hi afegeix en aquesta ocasió un reconeixement especial per a Mad Men, per les seves «rellevants contribucions al llegat cultural dels Estats Units durant nou anys». «En la història dels premis AFI, cap altre programa de televisió s'ha emportat tants honors», ressalta l'institut en el seu web.

També formen part d'aquesta llista Better call Saul, HomelandThe Americans. La sèrie ambientada en el món musical Empire, la familiar Black-ish, la telerealitat que centra Unreal i la comèdia Master of None completen la llista.