Els principals canals de televisió han preparat per a avui un ampli desplegament de mitjans, amb l'objectiu d'oferir tots els detalls d'aquesta històrica jornada electoral. Des dels informatius del migdia a l'anàlisi dels resultats, les cadenes informaran minut a minut sobre tot el que passi en els comicis generals més imprevisibles que s'han celebrat mai a Espanya. Com és habitual, i complint amb la normativa, els resultats de les enquestes a peu d'urna no es donaran a conèixer fins a les 20 h, hora en què els col·legis electorals d'arreu del país tancaran les seves portes.

A Catalunya, TV3 i el portal 3/24 oferiran una àmplia cobertura. Agnès Marquès, Toni Cruanyes, Carles Prats i Xavi Coral conduiran a La nit electoral de TV3, per TV3 i el 3/24. Mònica Terribas s'encarregarà del programa especial que s'emetrà conjuntament a través de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació. Així mateix, durant tot el dia es farà el seguiment de la jornada a les rodes informatives del 3/24 i al TN migdia.

A partir de les 20.30 h i fins a les 22.30 h, el programa explicarà els resultats amb un grafisme pioner mai vist recreant virtualment el Congrés dels Diputats. Les dades seran analitzades pel politòleg Lluís Orriols i l'expert Pedro Schwartz, i els periodistes Josep Maria Martí Rigau, José Antich, Odei Etxearte i Margarita Sáenz-Díez. A partir de les 22.30 h i fins a les 23.45 h, s'oferiran les reaccions dels polítics.

Televisió Espanyola ha preparat una nit electoral a partir de les 19:30 hores i fins la matinada, amb Sergio Martín des del Congrés dels Diputats, representants polítics, i amb Maria Casado en una taula d'experts i analistes, sense passar per alt les connexions amb els partits.

Per la seva banda, Antena 3 oferirà des de les 19.45 h un especial informatiu conduït per Vicente Vallés i Susanna Griso, en què es coneixerà el resultat del primer sondeig realitzat durant la jornada electoral. Es connectarà a més amb la presència de destacats membres dels quatre partits que, segons les enquestes, opten a ocupar La Moncloa.

La Sexta, l'altra cadena del grup Atresmedia, es posarà en marxa a les 19:30h amb Al rojo vivo: Objetivo la Moncloa, un especial on Antonio García Ferreras i Ana Pastor seguiran amb atenció el tancament dels col·legis electorals, les opinions dels experts i, a partir de les 20 h, s'analitzaran també els resultats de les enquestes a peu d'urna. L'especial de La Sexta comptarà amb una taula d'anàlisi moderada per Ana Pastor i amb representants de tots els partits polítics.

Mediaset també ha decidit bolcar-se amb aquesta nit electoral, amb especials informatius a Telecinco i Cuatro. Pedro Piqueras i Javier Ruiz conduïran, respectivament els programes de les dues cadenes, que arrencaran als voltants de les 20 h per analitzar enquestes i resultats.