Antena 3 segueix decidida a fer de la ficció una de les seves principals senyes d'identitat. Entre els nous projectes en els quals treballa de cara a la nova temporada, el grup de Planeta prepara La embajada, una ambiciosa aposta que compta amb la col·laboració de Bambú Producciones. Per ara, aquesta nova sèrie va sumant noms al seu elenc. Entre ells destaquen els de Belén Rueda, Megan Montaner, Abel Folk, Maxi Iglesias, Amaia Salamanca, Alicia Borrachero, Úrsula Corberó, Tristán Ulloa o Chino Darín (fill de Ricardo Darín).

La nova aposta de ficció del grup Atresmedia estarà ambientada a l'ambaixada espanyola a Tailàndia. La embajada abordarà, des d'una perspectiva internacional, la corrupció a Espanya, i tractarà temes polítics, però defugint formats d'èxit com House of Cards. Segons han explicat els responsables de ficció d'Antena 3, en les trames de la sèrie hi haurà lloc per a casos que tenen molt a veure amb l'actualitat, com el cas Gürtel o, fins i tot, els papers de Bárcenas.

Segons una informació del portal Formula TV, Megan Montaner interpretarà Sara, una noia de barri que sap moure's a la perfecció en qualsevol esfera. La seva feina de secretària la portarà a treballar per l'ambaixada espanyola a Tailàndia, on descobrirà com obrir-se camí i aconseguir tot allò que es proposi.

Un "thriller" emocional

Creada per Ramón Campos i Gema R. Neira, La embajada es defineix com un thriller emocional que explicarà la història de la dona de l'ambaixador, paper interpretat per Belén Rueda, un personatge que ben aviat comença a sospitar que el seu marit està ficat en assumptes molt tèrbols. La curiositat la portarà a intervenir en els afers del seu marit per intentar esbrinar el que realment està passant. Paral·lelament mantindrà una relació massa estreta amb el secretari de l'ambaixador. La tensió sexual no resolta entre ells generarà una irremeiable atracció, però faran tot el possible per frenar aquest desig.