Com deia Bob Dylan, els temps sempre estan canviant i cada resum de l'any procura explicar quins han estat els principals fets que ho corroboren. Aquest 2015 han passat moltes coses que ratifiquen aquest criteri però sobretot hi ha hagut quatre esdeveniments que marquen un abans i un després històric. Quatre esdeveniments que constitueixen l'eix central de 2015, els temps han canviat, el resum de l'any que TV3 emetrà aquesta nit, a partir de les 21.55 h.

La televisió pública catalana arrencarà el seu resum recordant les eleccions catalanes del passat 27 de setembre. Mai s'havien celebrat uns comicis en què l'electorat es pogués pronunciar clarament sobre la independència de Catalunya, tant a favor com en contra. A través d'entrevistes, opinions i imatges d'arxiu, el programa repassarà aquell esdeveniment que, per primera vegada, ha fet que Catalunya no tingui Govern durant tres mesos, a l'espera de la decisió de la CUP sobre investir o no Artur Mas.

Tampoc mai a l' Estat Espanyol ?s'havien encarat unes eleccions generals amb el rerefons que dues forces noves, Podem i Ciutadans, poguessin esquerdar el tradicional bipartidisme sobre el qual s'ha construït l'anomenada Transició espanyola durant últims trenta-cinc anys.

En l' àmbit internacional, tampoc mai París, des de la segona Guerra Mundial, havia patit una doble sotragada terrorista com la dels atemptats d' aquest novembre o els de Charlie Hebdo del gener. Uns atacs que han influït molt en la política francesa i europea.?Finalment, el programa especial abordarà la crisis de la immigració, el gran desafiament al qual s'ha hagut d'enfrontar Europa. Un drama que no deixa de generar imatges dramàtiques i que, per ara, no sembla tenir solució a curt termini.