El nou canal de Movistar+, #0, arrencarà les seves emissions el proper 1 de febrer. El canal comptarà amb rostres de la talla de Buenafuente, Berto Romero, Jon Sistiaga, Robinson, David Broncano, Eva Hache, Hugo Silva, Javier Coronas, Iñaki Gabilondo, Javier Cansado, Quim Gutiérrez, Ponseti, Pepe Colubi, Antoni Damiel i Raquel Sánchez Silva per «donar la cara» per aquesta nova cadena.

Andreu Buenafuente estrenarà el seu nou xou, titulat Late Motiv, el proper 11 de gener. El curiós és que no arrencarà les seves emissions al nou canal (#0) de la companyia, sinó en el dial 7 de Movistar+.

Serà a les 23:00 hores, serà molt especial, i serà molt divertit, segons anuncia el grup en una nota de premsa. Late Motiv neix per convertir-se en un punt de trobada en el qual passaran moltes coses cada nit: l'humor costumista dels monòlegs d'Andreu Buenafuente, un grup de col·laboradors entre els quals es troba Berto Romero, i una forta aposta tècnica que es traduirà en els últims avenços tecnològics aplicats a un xou.

Buenafuente torna a la televisió de nit amb un xou produït pel Terrat en el qual recupera la taula, la tassa i l'skyline de fons.