El presentador del programa Còmics, Àngel Llàcer, i la cantant Chenoa, jurat de l'edició d'aquest any d'Oh Happy Day, seran els encarregats de donar la benvinguda al 2016. La transmissió de TV3 de les campanades es farà, per tercer any, des de l'avinguda Maria Cristina de Barcelona. Aquest any, l'espectacle, ideat per Jaume Bernadet, comptarà amb la música, el foc, l'aigua i la llum com a protagonistes.

La revetlla de Cap d'Any a TV3 començarà amb humor i esport de la mà del Zona zàping i continuarà amb la sàtira política del Polònia amb un especial. El moment àlgid de l'espectacle seran les campanades de Cap d'Any. En els últims instants del 2015, les quatre columnes de Puig i Cadafalch de Montjuïc s'il·luminaran per tocar els quarts i donar pas a les dotze campanades que marcaran l'inici del 2016. TV3 i Catalunya Ràdio faran la retransmissió conjunta d'aquest moment.

La parella formada per Àngel Llàcer i Chenoa compartiran amb els espectadors de TV3 aquest moment d'alegria on no poden faltar el raïm i el cava. Dos presentadors que amb la seva espontaneïtat van prometre que la nit de Cap d'Any estaria plena de sorpreses.

El primer programa de l'any nou a TV3 serà tota una celebració musical. Durant més de dues hores 16 i rock-and-roll portarà la música d'avui i d'ahir a l'inici del 2016 amb un recull de videoclips per a tots els gustos, just després de les campanades. El programa reunirà tant els èxits de l'any que es deixarà enrere com melodies de tots els temps. Serà tota una celebració musical i n'hi haurà per a tothom, ja que no només es repassaran els èxits que ha donat l'any 2015, també es viatjarà als 60, 70, 80 i 90, passant per un munt d'estils que aniran de la música electrònica més ballable al soul més sensual, de la rumba o el reggaeton als grups catalans. I per acabar, la música més relaxant.