«Noms propis» presenta la passió per la cuina de Javier i Sergio Torres

02.01.2016 | 07:18
Els bessons Javier i Sergio Torres.

Aquest diumenge es tornarà a emetre el capítol de Noms propis dedicat als xefs del restaurant Dos Cielos de Barcelona, amb una estrella Mi?chelin, Javier i Sergio Torres.
Nascuts a Barcelona fa 44 anys, els bessons Torres deuen la seva passió per la cuina a la seva àvia Catalina. Per separat han treballat amb diversos xefs de renom, però el 2001 es van ajuntar per engegar els primers projectes en comú, com ells mateixos expliquen era una estratègia per conèixer tant les coses bones com les dolentes i un cop junts, sumar. Compaginen la direcció del restaurant Dos Cielos amb la divulgació gastronòmica i els seus programes de televisió Cocina2 i Torres en la cocina de TVE. L'entusiasme és el motor de les seves vides.
Montse Busquets parlarà amb en Javier i el Sergio de la passió per la cuina que els va transmetre la seva àvia Catalina sense voler, de la primera reacció de la família quan van explicar que volien ser cuiners, de l'espai Il·lusió, que és el pis on van créixer i ara utilitzen per crear nous plats i de com han après en cuines d'alt nivell dures i ?exi?gents i la psicologia que apliquen amb el seu equip: tractar molt bé la gent perquè la gent que està al seu equip hi és perquè vol, per passió i per amor. També parlen de la importància de l'estrella Michelin, però com diu el Sergio, «les estrelles són els clients, que vénen, paguen i viatgen molts quilòmetres per veure't».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema