La infidelitat, la gelosia, les famílies polítiques o la influència «abusiva» i «negativa» de les xarxes socials són alguns dels assumptes que Pilar Cebrián resoldrà a Mejor llama a Pilar, un programa de teràpia per a parelles que Cuatro estrenarà pròximament. Cebrián, el director de programes de la cadena, Mariano Blanco, i el director de producció de continguts de Mediaset, Leonardo Baltanás, van presentar ahir a Madrid un espai on l'amor és «la clau» per tal de solucionar tots els conflictes.

Encara no hi ha data exacta per a l'estrena del primer dels sis capítols que s'emetran i que han de constar, segons Blanco, de tres fases: una de «visualització» del conflicte, una altra d'«acció» i una última en què tots dos membres de la parella es «comprometran» amb la relació. Totes les històries comptaran amb problemes en comú com la infidelitat, la gelosia, les famílies polítiques o la influència de les xarxes socials, però cadascuna tindrà, al seu torn, un assumpte particular que serà el fil conductor del capítol.

«Tots van arribar molt destruïts i ara tenen la seguretat que poden construir alguna cosa junts», va assegurar Cebrián, psicòloga experta en teràpies de parella que també va advertir que el seu tractament no és la «panacea». Per arribar a conduir aquest espai, la professional es va presentar a un «càsting» en què va resultar escollida per ser una persona «molt contemporània» que té una «forma especial d'explicar les coses», segons va assenyalar Baltanás.