La sisena temporada de la popular sèrie de fantasia èpica Joc de trons s'estrenarà el proper 24 d'abril, va informari la cadena HBO a través del seu perfil a la xarxa social Twitter. Es tracta d'una temporada molt especial per a la sèrie posat que serà la primera vegada que l'adaptació televisiva s'avanci al publicat en els llibres de George R.R. Martin en els quals es basa.

Recentment, el novel·lista va afirmar que no havia aconseguit acabar a temps el sisè tom de la seva aclamada saga, The Winds of Winter, per la qual cosa va expressar la dificultat que aquest llibre arribés a les llibreries abans que s'estreni la nova temporada de la sèrie en HBO.

Com ha estat habitual en la sèrie, la preparació de la nova temporada s'ha mantingut sota el màxim secret, però sí se sap que s'han incorporat els actors Max von Sydow o Ian McShane a un repartiment liderat per intèrprets com Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke o Kit Harington. De moment, la productora de la sèrie tampoc ha confirmat públicament si l'emissió d'aquesta sisena temporada es farà simultàniament als Estats Units i a l'Estat espanyol. A la darrera temporada, Joc de trons es podia veure al mateix moment que als Estats Units a les 3 de la matinada en versió original per Canal Plus. Si fos així els seguidors -especialment els gironins- tenen una cita per marcar en el calendari: el diumenge 24 d'abril. Serà el moment per veure quines escenes de les que es van gravar a la ciutat de Girona s'han acabat incorporant en el muntatge final. La ciutat de Girona, i en especial diversos indrets com el Barri Vell i la Catedral, van ser l'escenari durant pràcticament un mes del rodatge de la sisena temporada