Andreu Buenafuente torna a la televisió, aquesta vegada de pagament, Movistar +, amb un xou diari i personalista, a l'estil americà, que s'emetrà a les 11 de la nit i comptarà amb Pedro Almodóvar i Alejandro Sanz entre els seus primers convidats. Serà un format late night pur, o gairebé, al 90 %, "un clàssic una miqueta revisat. Creiem que el més modern és ser clàssic", ha avançat el presentador i còmic, que en els últims anys s'ha vist relegat a horaris de matinada en la televisió generalista. "Cada vegada és més complicat que encaixi el que vols amb el que vol una tele. Però els moments més difícils s'obliden, està demostrat científicament. No ha estat res traumàtic", assegura Buenafuente, entusiasmat amb aquesta nova etapa, que arrenca dilluns que ve, 11 de gener.

Encara que el pes del programa recaurà sobre les seves espatlles, el presentador comptarà amb espai per als seus col·laboradors habituals, Berto Romero i Sílvia Abril, als quals se sumarà David Broncano, amb reportatges, i el popular youtuber David Suárez, que s'encarregarà de la part de més "provocació".

A més, l'arrencada consistirà en el clàssic monòleg que serà com la crònica del dia. "Cal parlar de la vida, del que es parla al cafè, en qualsevol bar. De vegades creiem que la vida està molt marcada per la política i de vegades és així, però altres, no", explica. Amb tot, el moment actual d'aparent "impasse" després de les eleccions del 20 de desembre sens dubte li donarà joc.

"Com a presentador em sembla un moment fantàstic. Una agitació política i informativa d'alt calibre ofereix material diari. I com a ?ciutadà també em sembla un gran moment", assegura Andreu Buenafuente.