Dabiz Muñoz obrirà avui les cuines d'El Xef. El docureality s'enfrontarà a Gran Hermano VIP: el debat, amb Sandra Barneda al capdavant; El objetivo d'Ana Pastor a laSexta; i el cinema de la 1 i Antena 3. El Xef arribarà a les nits dels diu?menges amb quatre lliuraments previstos. La cadena testarà així un format nou i diferent a la graella televisiva tal com va assegurar el propi Dabiz en la presentació als mitjans.

El nou programa mostrarà les fites més importants que Dabiz Muñoz ha anat assolint en la seva carrera professional per arribar a aconseguir el prestigi que posseeix avui dia: la inauguració del seu restaurant DiverXO el 2007, el reconeixement internacional gràcies a les tres estrelles Michelin o el trasllat al seu nou espai als baixos del NH Collection Madrid Eurobuilding.

El director de producció de Cuatro, Mariano Blanco, va assegurar que "Dabiz Muñoz busca la perfecció dins de tot el conglomerat que hi ha a una cuina". Sobre per què hauria de ser vist El Xef, el directiu de Cuatro va assegurar que "es tracta d'una gran oportunitat per conèixer un gran de la nostra cuina", i afegeix que "és un antisistema de la cuina".