Arrenca el primer capítol del 2016 de La Riera. Una etapa on faltarà un dels personatges principals, que va morir a mans del Claudi a l'últim episodi del 2015. Tv3 emetrà avui, a tres quarts de 4 de la tarda, el primer capítol del 2016 de la sèrie de sobretaula de la cadena.

L'enfrontament que des del primer dia de la sèrie han mantingut el Claudi i el Balló es va saldar després de sis anys amb la mort del segon a mans del primer. Això porta a un escenari nou per a molts dels personatges de Sant Climent.

Han passat les festes, la Mercè surt de la clínica i el seu fill Lluís l'acompanya a casa, però ella no vol baixar el ritme i se'n torna a la fonda. Per l'altra banda, el Dani i la Judit estan passant l'època de més eufòria del seu amor. Arriben tard a la feina i a classe, se n'escapen a la mínima que poden... Es comporten gairebé com dos adolescents, tot i que volen mantenir el secret.

Pel que fa a la Tina, l'amor fugaç de l'Albert en el breu temps que va estar separat de la Núria, es presenta al centre social per fer de voluntària. Tothom la rep bé, excepte la Núria, que té por que no hagi vingut a recuperar l'Albert.

En aquest primer capítol del 2016 de La Riera també se sabran les conseqüències de l'accident d'en Saül.

La Riera és la telenovel·la de sobretaula de TV3, dirigida per Esteve Rovira, que ha comptat amb un notable seguiment al llarg d'aquests anys que es tradueix en un 23% de quota mitjana de pantalla, essent sempre un dels programes més vistos del dia i liderant la seva franja horària, segons xifres de la televisió pública. La sèrie televisiva s'acomiadarà definitivament de l'audiència l'estiu que ve, un cop s'acabi la temporada actual. L'últim episodi de la sèrie s'emetrà a principis del juliol del 2016 i, segons els seus creadors, serà un final explosiu.