Aposta segura amb èxit garantit. Després de fracassar amb Un tiempo nuevo, que no va aconseguir fer-se ni guanyar la partida a La Sexta Noche, Cuatro ha decidit estalviar-se més maldecaps amb Reporteros Cuatro, espai que inclourà en un mateix bloc l'estrena de Soy Noticia, amb Nacho?Medina i una nova temporada de Conexión Samanta. A aquests formats, s'hi sumaran pròximament Fuera de cobertura, amb Alejandra Andrade i una nova edició de 21 días, on debutarà la periodista catalana Meritxell Martorell.

La nova fórmula, que s'estrenarà aquesta nit a partir de les 21.35 hores, podria acabar sent el revulsiu que els responsables de la cadena de Mediaset España busquen des de fa temps per millorar els resultats de les nits de dissabte.

Reporteros Cuatro arrencarà amb l'estrena de Soy noticia, espai que suposa el retorn de Nacho?Medina a la cadena. L'ex reporter de Callejeros i Frank de la Jungla buscarà persones que han estat, són o arribaran a ser notícia per la força, la peculiaritat o la vigència informativa de les seves històries. El primer lliurament inclou una l'entrevista a una jove espanyola amb síndrome de Hikikomori o fòbia social extrema; un reportatge amb el primer home reconegut com a cyborg al món i una visita a un convent on les monges fan servir les xarxes socials per comunicar-se amb l'exterior i ofereixen les misses en streaming.

Tot seguit (22.45 h), en la primera entrega de la nova temporada de Conexión Samanta, la reportera catalana Samanta Villar s'endinsarà en el món dels baby adults, persones adultes a qui els agrada vestir-se com nadons i utilitzar bolquers, xumets i biberons.