Un mes després d'anunciar la seva incorporació a Movistar +, Raquel Sánchez Silva ja pot presumir de projecte. Segons ha anunciat la plataforma de pagament, la presentadora es posarà al capdavant de Likes, un magazín centrat en l'actualitat però des de la perspectiva de les xarxes socials que s'emetrà de dilluns a divendres, a les 20.30 hores, a partir del pròxim 1 de febrer al nou canal generalista #0.

Raquel Sánchez Silva té mig milió de followers, una col·lecció de favorits i, des de ja, plató i programa nou. La vida a internet servirà per nodrir de continguts aquest nou espai produït per 7 y Acción, la productora que dirigeix Pablo Motos.

Segons ha informat Movistar +, a Likes el que importarà serà l'actualitat, els seguidors, les reproduccions, els virals, els millors hashtags i els trending topics del dia. Al costat de la presentadora, un equip d'experts en Facebook, YouTube, WhatsApp, Twitter, Instagram, Linkedin i Google, oferiran la millor informació sobre tot allò que circula per les xarxes socials i per milions de pàgines web de les quals ningú o gairebé ningú en sap gairebé res.

Lluny de quedar-se només en els vídeos virals i la part més divertida de les xarxes socials, com fan altres programes com Zapeando, de La Sexta, el magazín aprofundirà en temàtiques diverses, sempre que hagin aconseguit un fort ressò a la xarxa.

Sánchez Silva va iniciar la seva carrera a Televisió Espanyola i va passar per la pública madrilenya Telemadrid, però es va fer més reconeguda quan va fitxar per Canal + el 2004 per presentar diversos especials informatius. Més tard també es va ocupar de conduir Pekín Express a Cuatro i Supervivientes, a Telecinco.