No satisfeta amb ser el gran gegant de la distribució de productes, a través del comerç digital, Amazon està a punt de fer el salt al mercat audiovisual, llançant un canal per cable que competirà directament amb serveis com HBO o Netflix. Si fa un any es donava a conèixer el fitxatge de Woody?Allen, a qui se li va encarregar la producció d'una sèrie de televisió, Amazon ha fet un pas més confirmant la mediàtica Miley Cyrus com a protagonista d'aquesta nova ficció, que començarà a rodar-se el pròxim mes de març.

D'acord amb les informacions publicades ahir per mitjans nord-americans com TvLine i?Deadline, la jove que va donar vida a la icònica adolescent Hannah Montana, en la sèrie homònima de Disney, és la primera incorporació a un elenc on també destaca la veterana Elaine May (California Suite), que amb 83 anys i després de més d'una dècada retirada, no hauria pogut rebutjar l'oferta del director novaiorquès.

Un repte complicat per a Allen

El salt de Woody Allen a la ficció televisiva és una sèrie escrita i dirigida per ell mateix, que comptarà inicialment amb sis episodis de mitja hora cada un i que estarà ambientada en la dècada dels seixanta. Falta saber la trama, el títol i la resta de l'elenc. No obstant això, segons la informació de TVLine, encara que el director, guionista, actor, músic i dramaturg compta amb una llarga trajectòria en el cinema, amb 45 títols produïts, no li està resultant senzill teixir històries amb una durada tan reduïda com la que ofereix la televisió. «Em pensava que seria més fàcil però fer episodis de mitja hora és complicat» ha declarat recentment en una entrevista el veterà director, que el passat mes de desembre va complir 80 anys. Seguint amb el seu característic to sarcàstic, Allen ha arribat a dir que s'havia penedit per haver acceptat el repte.