Quan falta poc més d'un mes perquè s'estreni la quarta temporada, Netflix ha anunciat la renovació de House of Cards per una cinquena tanda. El drama televisiu basat en una minisèrie de títol homònim de la BBC, continuarà amb les seves trames com a mínim fins al 2017. No obstant això, i segons informava ahir el portal The Hollywood Reporter, el creador d'aquesta versió nord-americana, Beau Willimon, es desvincula de la sèrie perquè prefereix centrar-se a escriure un nou guió original que ja està preparant.

"Netflix i MRC estaran eternament agraïts a Beau Willimon pel poder narratiu que ha demostrat a House of Cards durant les quatre primeres temporades", van declarar fonts de la companyia després de l'anunci de la renovació. El mateix Willimon ha volgut també agrair el suport per part de la productora i la cadena: "Estic molt agraït a Netflix i a MRC, els meus estimats productors executius, les nostres estrelles incandescents Kevin Spacey i Robin Wright, els nostres talentosos guionistes i per descomptat a l'increïble equip amb el qual he pogut treballar" va declarar el guionista, en declaracions recollides per aquesta publicació.

La nova tanda de capítols del reeixit drama polític de Netflix tornarà durant les pròximes setmanes, concretament el pròxim 4 de març, a la plataforma de continguts en streaming. A Espanya desembarcarà a través de Movistar +, atès que els drets d'emissió de les noves temporades, de la mateixa manera que passa amb Orange is the New Black, segueixen en mans de la plataforma espanyola.