El Cid, Cervantes i Napoleó Bonaparte són alguns dels personatges històrics amb els quals es trobaran Rodolfo Sancho, Aura Garrido i Nacho Fresneda, protagonistes de la segona temporada d'El Ministerio del Tiempo, que arribarà a La 1 de TVE el proper dilluns 15 de febrer amb la destacada incorporació d'Hugo Silva al seu elenc. Segons Javier Olivares, creador de l'elogiada ficció, "la nova temporada aposta per l'aventura sense perdre de vista la comèdia, el drama i les situacions personals".

Hi haurà capítols, va avançar ahir en una presentació de les noves entregues celebrada a Madrid, "cent per cent comèdia, altres cent per cent drama i altres cent per cent sèrie negra". "Hem volgut jugar amb els gèneres i no repetir-nos per mantenir el nivell de la primera temporada", va afegir.

La patrulla formada per Julián (Rodolfo Sancho), Amelia (Aura Garrido) i Alonso (Nacho Fresneda), que viatgen al passat amb la missió d'evitar possibles alteracions en la història, es trobaran en les noves entregues amb personatges com el Cid, protagonista del primer capítol , Cervantes, Napoléo, Houdini, Colom o Felip II.

Tanmateix, Sancho només participarà en 9 dels 13 episodis amb què compta la segona entrega de la sèrie, ja que el seu personatge decidirà fugir per intentar superar el trauma causat per no haver pogut salvar la seva dona. Al seu torn, Hugo Silva encarnarà un agent especialitzat en infiltrar-se en bandes de carrer, a qui els seus companys posaran el sobrenom de "Pacino", per la seva gran semblança amb l'actor.

El lideratge de la patrulla que abans dirigia Rodolfo Sancho caurà ara en mans d'Aura Garrido, el personatge de la qual, Amelia, es trobarà, segons l'actriu, "còmoda" en un paper, el de cap, que creia "vetat" per a ella per la seva "condició de dona".