El que era un rumor més que fiable s'ha acabat confirmant. Els seguidors de la sèrie carcerària Orange is the New Black comptaran com a mínim amb tres temporades més que s'emetran a través del canal de continguts en streaming Netflix (a Espanya, a la plataforma Movistar +). Tenint en compte que ja havia estat renovada per una quarta tanda d'episodis, el drama protagonitzat per Taylor Schilling arribarà fins a la setena temporada. Així ho ha confirmat la seva creadora, Jenji Kohan, en declaracions recollides per Variety.

"Saber que comptem amb tres anys més és important per poder ?desen?volupar unes trames molt interessants", ha afirmat la creadora, segons la publicació nord-americana. Kohan ha volgut agrair a Netflix la confiança dipositada en aquesta ficció, així com al seu elenc i a la resta de l'equip tècnic per permetre que la reeixida sèrie sigui un èxit.

Els formidables resultats que ha registrat Orange is the New Black des de la seva estrena han estat la clau de la renovació. La sèrie ha estat reconeguda amb nombrosos premis, des de la seva primera emissió, el 2013, entre els quals, dos premis del Sindicat d'Actor dels Estats Units (2015) un People's Choice Awards (2014) i un Emmy (2014).

Orange is the New Black explica la història de Piper Chapman, personatge inspirat en Piper Kerman i la seva autobiografia Orange Is the New Black: My Year in a Women's Prison. Schilling interpreta la protagonista, una jove nord-americana amb una vida normal que, de cop i volta, veu com un delicte comès deu anys enrere, al costat d'Alex Vause (Laura Prepon), una narcotraficant amb qui mantenia una relació sentimental, la porta fins a la presó per a dones de Litchfield, a Nova York. En aquest centre penitenciari, la protagonista s'haurà de fer valer davant la resta de les recluses, així com amb les funcionàries que hi treballen.