Un dels espectacles televisius de major èxit al món, Got Talent, arriba a Telecinco avui amb Santi Millán com a presentador i Jorge Javier Vázquez, Jesús Vázquez, Eva Hache i Edurne de jurat. Acròbates, ballarins, cantants, còmics, mims, mags, malabaristes, participaran en aquest nou programa que s'emetrà els dissabtes a partir de les 10 de la nit i que en el dia de la seva estrena serà protagonista de la programació de la cadena. Així ho va comentar durant la seva presentació Manuel Villanueva, director general de Continguts de Mediaset Espanya, per a qui aquest era un dels grans formats del mercat que els faltava. «Porta deu anys d'èxits al món i hem anat a buscar-ho per completar el nostre grup de grans formats».

A més, calia fer-ho «amb una alineació titular» pel que es va triar Santi Millán «per moderar una mica i dirigir el tràfic dels més de 4.000 participants que s'han presentat al càsting».

Got Talent és per a Mario Briongos, productor executiu juntament amb Nathalie García, «el format més democràtic de la televisió, com ho demostra el fet que s'han presentat des d'un home de 93 anys fins a un nen de 18 mesos que participa en un espectacle amb els seus pares».

Adaptat a 69 països amb una audiència acumulada de més de 500 milions d'espectadors a tot el món i descobridor de talents com els de Paul Potts i Susan Boyle, l'adaptació espanyola del format posarà sobre l'escenari un total de 250 nombres artístics triats en un càsting multitudinari a Madrid, Barcelona i Sevilla. Creat per Simon Cowell, Got Talent es va estrenar a Estats Units el 2006 i des de llavors s'han produït 273 temporades a tot el món, 9 d'elles al Regne Unit i 10 a Estats Units. Presentador de diversos concursos de televisió, per primera vegada Jesús Vázquez assumeix el paper de jurat. Per la seva banda, Jorge Javier Vázquez considera que si hi hagués una altra edició «jo seria més dur. Crec que he estat força compassiu» i va assenyalar que «el talent és molt subjectiu, a cadascun ens emociona una cosa».