Emmudir Josep Pedrerol sembla gairebé impossible. Però els guionistes de Crackòvia, el programa de sàtira esportiva de TV3, ho han aconseguit amb una imitació molt aconseguida del presentador d''El Chiringuito de Jugones'. "Sense paraules?", Va tuitejar el periodista després de visionar un vídeo en què el seu imitador intentava amagar el cadàver d'un becari.

Però el presentador sembla estar encantat amb les, cada vegada més populars, imitacions de la cadena. Per això, el veritable Pedrerol participarà avui al programa satíric de l'autonòmica catalana al costat del seu 'alter ego' Raúl Pérez.

Paròdies, paròdies i més paròdies. La cadena, conscient de l'escàndol de fa tres anys entre Pedrerol carregant contra un becari, no ha dubtat a versionarlo en un vídeo. Les dures paraules que el periodista va afirmar en directe li acompanyaran sempre: "M'ha tocat un becari per fer el programa. Això no pot ser. Si demà no està l'equip habitual de Punto Pelota jo no faig aquest programa. L'última vegada que em prenen el pèl. no podem tenir a becaris en aquest programa. Amb tot l'afecte, però becaris no. mai més".

Tot apunta que avui el programa traurà el seu arsenal pesat. Ningú dubta que les imitacions del dia d'avui estaran carregades d'humor. Les rialles estan assegurades.