Després de dues temporades i amb una audiència mitjana de 4,5 milions d'espectadors, la sèrie El Príncipe s'acomiada a partir d'aquesta nit de Telecinco «en el moment perfecte», segons va assegurar ahir un dels seus protagonistes, José Coronado, sense que decaigui el ritme de la trama i sense «estirar-la innecessàriament».

A partir d'avui s'emetran els vuit últims episodis d'aquesta producció que «ha portat dels telenotícies a la ficció el gihadisme, però normalitzant les relacions entre cristians i musulmans, sense estigmatitzar», va destacar l'actor, que interpreta l'inspector Fran Peyón, en una roda de premsa en la qual tots van agrair participar en «la sèrie més vista de 2015».

Un final de quatre possibles

S'han rodat quatre finals alternatius, però ja s'ha triat l'únic que s'oferirà als espectadors. «Molt poca gent sabrà quin serà. Així garantim que ningú et rebenti al final», va apuntar el director general de Continguts de Mediaset España, Manuel Villanueva, que va deixar oberta la possibilitat que s'incloguin els tres restants quan es llanci aquesta segona temporada en format DVD.

La sèrie d'intriga i acció, que a partir d'aquesta nit es veurà les cares en la lluita per l'audiència amb el fenomen d'Antena 3 Buscando el?Norte, trasllada la seva trama en aquesta part final a la ciutat de Granada, des de la qual els gihadistes intentaran la reconquesta d'Al-Andalus, i en la qual s'han rodat imatges espectaculars amb l'Alhambra com a teló, més de 400 extres en algunes escenes i l'aparició de Tito Valverde i Juanjo Artero encarnant els seus personatges d'El Comisario.

Si Fàtima aconsegueix per fi unir-se a l'agent del CNI Morey (Álex González), si aquest aconsegueix rebentar el complot entre dirigents de la cúpula de l'òrgan d'intel·ligència i el terrorisme gihadista, o si Khaled aconsegueix rescatar la seva germana petita, són alguns dels assumptes que es resoldran en un final «d'una intensitat tremenda, que atraparà l'espectador», va assegurar César Benítez, creador i productor de la sèrie, juntament amb Aitor Gabilondo.