De cara a pal·liar la llarga espera dels fans, HBO, cadena que emet 'Joc de trons', ha llançat un "making of" de la sisena temporada. I en ell es veu com dos actors novells encarnen uns joves Ned Stark i Robert Baratheon en un combat a espasa. Al costat d'ells, hi ha els realitzadors de la ficció, que han promès una temporada "desafiant".

El clip, titulat 'Inside got - The Best Seat in the House', recull les intervencions dels tècnics implicats en el rodatge alhora que mostra algunes imatges fins ara inèdites. Un dels protagonistes del clip és Sean Savage, el càmera principal de la "unitat drac" (així es diuen els equips de rodatge en l'adaptació televisiva de les novel·les de George R.R. Martin), que ha promès més històries sorprenents.

En una entrevista, Savage avança una sisena temporada plena de reptes: "Al llarg de les sis temporades he obtingut una experiència realment enriquidora donada l'emocionant quantitat de desafiaments que presenten: cal emprar steadicam, treballar càmera en mà ... Ara miro cap enrere i veig la feina amb gran orgull ", declara el tècnic.

A més dels testimonis dels operaris de cambra, 'Inside got' també mostra nou metratge de dos dels grans protagonistes de la sèrie (Daenerys Targaryen i Tyrion Lannister) així com el combat d'esgrima entre els ja citats Ned Stark i Robert Baratheon.

Estrena a l'abril

No serà fins al mes d'abril quan arribaran els nous episodis de 'Joc de Trons'. A aquesta sisena temporada, que ja va presentar el seu primer avançament i que també va llançar una bateria de cartells amb els protagonistes de la sèrie, li seguiran almenys dos més, tal com van assenyalar fa mesos els productors executius del xou.

HBO no està disposada a deixar escapar tan aviat la seva ficció de més èxit i vol, almenys, vuit temporades, un projecte que cada vegada ha de sortejar més esculls causa de la creixent incompatibilitat entre la trama original i la de l'adaptació televisiva.

Font: Youtube

Font: Youtube

Font: Youtube