Els propietaris del millor restaurant del món; la dona amb més estrelles Michelin del planeta, Carme Ruscalleda; el tàndem perfecte Juan Mari i Elena Arzak; l'avantguardista de l'Olimp de la gastronomia, David Muñoz; el xef del mar, Ángel León; l'elegància de Quique Dacosta, o la recent Premi de Gastronomia María Marte són alguns dels prestigiosos cuiners que protagonitzaran Al punto. Grandes chefs. Presentat i dirigit per Elena Sánchez Caballero, el nou programa de producció pròpia de La 2 de Televisió?Espanyola, s'estrenarà demà diumenge a les 14.00 hores i és la versió estesa de les tretze entrevistes que va fer la periodista a grans cuiners espanyols per al programa Al Punto, que es va emetre l'abril de l'any passat a la segona cadena de la televisió pública.

La primera entrega de les tretze que integren el programa, estarà protagonitzada per Ferran?Adrià. Des d'El BulliLab, el xef català parlarà del que ha suposat El Bulli com a referent de la gastronomia mundial, de la creació culinària i de la gastronomia en general i de l'avantguarda, i homenatjarà el seu soci, Juli Soler, mort l'any passat. Segons explica Adrià, «l'eslògan d'El BulliLab és menjar coneixement per alimentar la creativitat, i tot això és per a educació i innovació».