El regne de les tres corones celebra aquesta nit el moment més esperat des que les tres belles princeses van arribar fins als seus dominis: l'elecció i proclamació dels tres prínceps consorts, amb sort. Perquè un gir inesperat dels esdeveniments trastocarà la decisió final de Marta, Rym i Yiya, davant l'estupor de l'ambaixadora del conte, Luján Argüelles. És la final d'Un príncipe para tres princesas, que Cuatro emetrà aquesta nit, a les 22.30 hores.

Promeses d'amor sense complir, preguntes compromeses i convidats especials seran els tres grans ingredients de la final. Les tres princeses arriben a l'última pàgina del seu conte absolutament indecises. Marta no acaba de decantar-se pels seus dos últims conqueridors, Padilla o Mateo, i en el seu record segueixen voleiant les papallones que li provocava la presència de Ramiro.

Rym, per la seva banda, es debat entre la passió que li ofereix David, l'estabilitat que aporta Umberto i el repescat César, qui sembla unir les dues qualitats. I finalment Yiya continua desfullant la margarida entre el seu amor-odi amb Borja i més ara que descobrirà un secret sobre ell.

Al llarg de la nit, una innocent pregunta de Luján Argüelles provocarà un terratrèmol de considerables magnituds. Un gir en les tornes que descol·locarà una de les noies i que en deixarà una altra sense capacitat de reacció. A més, l'ambaixadora del regne obrirà les portes de la cerimònia de proclamació als convidats. I ja se sap que sempre es cola algú en l'últim minut que pot convertir-se en el (o la) protagonista inesperat de la gran festa.