El passat 11 de febrer es van complir 25 anys de la primera connexió de la Nets amb el Club Super3 a TV3. Per celebrar l'efemèride, el Palau Robert de Bacelona acull des d'avui i fins al 4 de setembre l'exposició Tots som súpers!. La mostra que repassa el quart de segle del Club Super3, explica les claus de l'èxit d'aquest programa infantil de TV3 que anys després es va convertir en un canal temàtic. Pensant en els súpers actuals, però també en els de fa dues dècades, l'exposició es divideix en un aparador inicial i en sis àmbits.

Tots som súpers!, comença a l'aparador, on el públic inicia l'experiència. Es tracta d'una gran caixa amb sorpreses relacionades amb la història del Club Super3, com la Mildred, el carnet de súper del Floquet de Neu o la clau del Fluski. Seguidament, s'inicia ja el recorregut per les sis sales: Els meus amics, El carnet més súper, L'espai més fosc, El Tomàtici les famílies, Somnis fantàstics i Un món ple de valors, que suma la Festa dels Súpers, els programes que s'emeten al canal, la música, el web i els jocs. El Tomàtic és l'encarregat de presentar totes les projeccions i els personatges de les diferents èpoques com ho feia abans, quan el popular tomàquet responia a les preguntes que els nens li formulaven per telèfon.

El comissari de l'exposició, Toni Roy Bonamusa, va explicar ahir que inicialment s'havien proposat comptar amb 5.000 socis en un any, però que en dos mesos ja s'havien rebut 30.000 sol·licituds, i es va convertir de seguida en un gran fenomen.

El comissari va remarcar que ara, a través de l'exposició, pares i fills poden reviure junts el que ha estat aquest programa que a més d'entretenir té vocació d'informar, animar, i fomentar valors.

L'exhibició té per objectiu mostrar al món tot el que el programa ha construït durant aquest període. I és que amb 1,4 milions de nens i joves catalans, el Super3 s'ha convertit en el grup infantil més gran d'Europa, i possiblement del món.