Fi de la incertesa per als seguidors de Person of Interest. La cadena nord-americana CBS per fi s'ha pronunciat sobre el futur de la sèrie protagonitzada per Michael Emerson, posant punt i final a la història en la cinquena temporada. La cadena ha anunciat, per fi, la data d'estrena de la nova tanda d'episodis, que arribarà al canal el PROPER 3 de maig a raó de dos capítols d'estrena setmanals. Seran un total de 13 últimes emissions per tancar una història que ha anat guanyant en profunditat i intensitat amb el pas de les seves temporades, aprofitant al màxim les possibilitats d'una trama estimulant que no ha fet més que créixer i sorprendre.

Aquesta notícia no agafa per sorpresa, ja que el fet que CBS decidís encarregar una temporada curta de 13 capítols, unit a la progressiva pèrdua d'audiència experimentada en les últimes temporades i al seu retard en graella, no eren un bon presagi per a aquest drama que a Espanya emet Calle 13. A Espanya, al sèrie va començar també amb bona acceptació però igualment ha vist com l'audiència ha anat disminuint tot i aquestes cinc temporades. De moment, ja han avançat que hi haurà un últim capítol que pot ser apassionant. «Estem extremadament contents de poder compartir aquesta última temporada amb els fans, als quals estarem eternament agraïts, igual que al càsting i a l'equip que l'han fet possible», van comentar els seus productors executius, Jonathan Nolan i Greg Plageman.

Tots dos van voler remarcar l'agraïment als fans, «els millors del món», segons les seves paraules per deixar-se portar «per aquest thriller paranoic», recolzant un projecte que «sense ells no tindria sentit». «No podem esperar que vegin l'últim capítol d'aquesta apassionant història».