Un ranxo en decadència de l'Amèrica profunda, pares separats i un germà que es va quedar a casa per ajudar. Així és la llar a la qual Ashton Kutcher torna a "The Ranch", la nova sèrie de Netflix en la qual torna a compartir pantalla amb Danny Masterson, segons va explicar l'actor.

Una dècada després de deixar de treballar junts en "Aquellos maravillosos 70", la comèdia torna a unir aquests dos actors nord-americans, ambientada en un racó remot de Colorado, on cal ajudar les vaques a donar a llum, agafar de tant en tant la pala i tancar la jornada amb un whisky a la barra del bar del poble, mirant des de lluny la nòvia de l'institut.

"The Ranch" és una sèrie sobre la vida a la petita ciutat, "sobre una família trencada en una petita ciutat. I és una sèrie sobre les relacions adultes entre germans, entre pares i fills", va explicar Kutcher.

El protagonista d'"El efecto mariposa" (2004), Colt Bennett en la nova ficció de la plataforma Netflix, torna per primera vegada en 15 anys a la llar familiar, després d'un breu pas pel futbol americà semiprofesional, per descobrir que el ranxo al qual el seu pare i el seu germà encara dediquen la seva vida està a la vora de la fallida.

Encara que "The Ranch" se sustenta en la cultura i l'humor dels Estats Units més profund, busca també "la comèdia universal", assegura l'actor que interpreta Jameson, àlies "Rooster", el germà que mai va anar a la universitat perquè es va quedar a ajudar la família.

La sèrie s'emetrà per la plataforma digital Netflix, de cop i a tot el món, a partir de l'1 d'abril, coincidint amb el dia dels Sants Innocents a Estats Units i a altres parts del món, ja que segons el director la nova ficció també es pot considerar una broma.