Nou tràiler de la sisena temporada de «Joc de Trons»

En el nou avanç no apareix Jon Snow i una veu en off adverteix: «Tots mereixen morir»

28.03.2016 | 10:41

La cadena HBO ha llançat un segon tráiler de la sisena temporada de 'Joc de trons', deixant als fans una vegada més amb la fina mel de Dorne en els llavis.

L'avançament (que no mostra a Jon Snow) consisteix en noves imatges guiades per una veu en off que va canviant d'amo, però té un mateix denominador comú: contràriament al pensament dels fans, tots mereixen morir.

Mentre les imatges mostren a Daenerys sent portada per un imponent exèrcit de dothrakis al mític Vaes Dothrak i a Ramsey Bolton davant l'audaç fugida de Sansa i Theon, la veu en off empatitza però avisa: "Tens por? N'hauries de tenir. Ara estàs en el gran joc, i el gran joc és aterridor".

A continuació l'espectador viatja a Kings Landing, on es veu a Cersei i Jaime Lannister mentre la veu en off arriba a la conclusió més pessimista: "Som criatures pecadores. Mereixem morir. Tots nosaltres".

Finalment, la veu en off s'acomiada amb un: "D'una manera o d'una altra, el do serà donat. D'una manera o d'una altra, un rostre serà afegit al Saló".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema