Als seus 65 anys i contra tot pronòstic, Vicente es convertirà en el nou president de Mirador de Montepinar després d'un sorteig. Tot i les advertències d'Antonio sobre el perill que suposa deixar les regnes de la comunitat a les seves mans, els propietaris del complex residencial celebraran el nomenament. Així arrenca un dels eixos argumentals principals de la novena temporada de La que se avecina que Telecinco estrenarà demà dimarts, a partir de les 22.30 hores.

Una de els comèdies més reeixides de la televisió nacional en els últims anys, La que se avecina inaugurarà una "temporada centrada en personatges que aconse?gueixen els seus objectius", segons Alberto Caballero, creador de sèrie, al costat de Laura Caballero i Daniel Deorador. Segons un comunicat de Mediaset España, la consecució dels somnis dels protagonistes comportarà un èxit dispar: Amador buscarà incessantment l'admiració de Maite; Enrique, nou alcalde del municipi, emprendrà una titànica tasca per fer imperar la transparència, honradesa i pulcritud en el seu mandat; i Maite, que ha recuperat el seu estatus social gràcies a l'extraordinària acollida de la seva primera novel·la eròtica, haurà de tolerar Amador fins que tots dos recuperin els seus fills.

Quatre noves incorporacions

Les noves entregues de la comèdia, inspirada en l'èxit d'Antena 3 Aquí no hay quien viva, compten amb les incorporacions de quatre personatges, als quals donaran vida Luis Merlo, Miren Ibarguren, Víctor Palmero i Ernesto Sevilla. Els quatre recalaran en aquesta extravagant comunitat, creant més conflictes i dificultats afegides en una etapa marcada per nous idil·lis, reconciliacions i emotius retrobaments. La novena temporada de La que se avecina, produïda per Telecinco en col·laboració amb Contubernio, comptarà també amb la col·laboració especial dels actors Loles León i Miguel Rellán i rebrà la visita de coneguts actors del panorama nacional a través de divertits cameos. José Luis Gil, Jordi Sánchez, Nathalie Seseña, Pablo Chiapella, Eva Isanta, Ricardo Arroyo, Fernando Tejero, Cristina Castaño, Nacho Guerrers, Cristina Medina, Antonio Pagudo, Macarena Gómez, Vanesa Romero, Isabel Ordaz i Paz Padilla segueixen a l'elenc protagonista.