El 16 de febrer del 2006, TV3 va estrenar un programa de sàtira política que ha marcat una època. Era el Polònia, una producció de TV3 amb la col·laboració de Minoria Absoluta, que ja s'ha convertit en tot un clàssic, un referent de l'humor, seguit i comentat dijous rere dijous. Per celebrar l'efemèride, els protagonistes i amics del programa van celebrar dilluns una festa a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona. Imitadors i imitats van compartir catifa vermella i photocall amb gran complicitat.

Més de 228 hores d'emissió, 4.950 esquetxos, 550 personatges, encarnats per 58 actors i actrius; 180 números musicals i 136 «cameos» de polítics, periodistes, actors, actrius, cantants i humoristes. Aquestes són algunes de les xifres que expliquen la primera dècada de la història del programa que, aquest dijous a la nit, compartirà la celebració amb l'audiència amb l'estrena d'un especial.

Desmuntant Polònia, que s'estrenarà demà a les 22.35 hores a TV3, és un programa especial que ha comptat amb la col·laboració de convidats sorpresa per mostrar la història mai vista del programa. Quin polític participa en les reunions de guió? Quin actor s'ha cregut massa el seu paper? Quins actors han acabat a bufetades al plató? Pablo Iglesias, Artur Mas, Inés Arrimadas, Xavier García Albiol, Anna Gabriel i Miquel Iceta seran alguns dels polítics reals exhibeixen el seu sentit de l'humor davant dels seus imitadors.

En la celebració de dilluns, hi van ser presents, entre d'altres: el president Carles Puigdemont, la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, l'expresident Artur Mas, Miquel Iceta, Xavier García Albiol, Gabriel Rufián, Inés Arrimadas, Anna Gabriel, Xavier Domènech o Albert Om, i també el president de la CCMA, Brauli Duart.