Àngel Llàcer es torna a posar al capdavant de l'humor a TV3, i ho fa amb el nou programa Còmics Show que s'estrena aquest dissabte en horari de màxima audiència. L'aposta de la cadena és ampliar el reeixit format Còmics, que ja va conduir Llàcer durant la darrera temporada. D'aquesta manera, la nova aposta còmica es desenvoluparà en un plató més gran, incorporarà una banda de música encapçalada per Manu Guix i també comptarà amb Lloll Bertran i en Peyu com a nous col·laboradors al costat del ?Senyor Bohigues.

El programa deixarà d'estar dedicat de forma monogràfica cada setmana a un humorista, i oferirà monòlegs, paròdies, entrevistes i música amb l'objectiu de garantir més entreteniment i humor que mai. En la presentació de Còmics Show celebrada ahir als estudis de TV3, el director de la cadena, Jaume Peral, va vaticinar que el nou programa oferirà «entreteniment del bo» i va remarcar que l'aposta per a les nits de dissabte és garantir «entreteniment familiar i potenciar l'espectacle».

El productor executiu de la productora Lavinia, Jordi Ferrerons, va explicar que l'objectiu del programa és «fer créixer» l'anterior Còmics a través de «calaixos temàtics molt flexibles i versàtils». Un dels canvis principals recau, d'entrada, en el plató. El nou espai «és molt càlid i incorpora l'essència del teatre», segons va explicar el codirector, Jordi Fàbregas.

El plató de Còmics Show està pensat per encabir música en directe, entrevistes, un espai polivalent per als gags i un backstage. Tot plegat, mentre es preveu la participació de diversos convidats famosos, a qui se'ls farà viure situacions poc habituals. Alguns dels noms confirmats per als primers programes són Lolita, Chenoa, Joan-Lluís Bozzo i Francesc Orella.