La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha estès la regulació que va fixar per a l'emissió de resums de la Lliga de Futbol a la Lliga de Campions, de manera que els operadors que no tinguin els drets només podran emetre resums de 90 segons de cada partit en programes informatius. L'òrgan regulador ha adoptat aquesta decisió en resoldre la denúncia que va plantejar Atresmedia -que té els drets en obert de la Champions- en entendre que Mediaset España ha emès resums dels partits d'aquesta competició «sense demanar permís» fent un ús indegut i excessiu en temps.

La Sala de Supervisió Regulatòria de la CNMC ha decidit establir un marc comú en la regulació de l'emissió de resums de totes les competicions futbolístiques tant nacionals com internacionals en entendre que les trobades de la Lliga de Campions són esdeveniments «d'interès públic per a la societat» que generen «una expectativa informativa». Per aquest motiu, i tal com va anunciar ahir el mateix organisme, es fixa que el resum informatiu de 90 segons sigui sobre cada partit que jugui un equip espanyol i en el cas de la final, hi haurà un termini de caducitat de 24 hores des que finalitzi el partit i es podrà emetre dues vegades com a màxim «en programes informatius de caràcter general».

Nova multa al grup Mediaset

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha sancionat a Mediaset España amb 196.001 euros per emetre dins el programa Sálvame Naranja (Telecinco), en horari de protecció reforçada, continguts audiovisuals que poden resultar perjudicials per al desenvolupament físic, mental i moral dels menors. Segons la CNMC, el programa emès el 9 de juny de 2015 va incloure escenes i imatges que no s'adequarien a la qualificació atorgada per l'operador, com a no recomanada per a menors de 7 anys.