Teleespectadors i usuaris de la xarxa social Twitter s'han apuntat a una mobilització per trobar Valeria, una jove concursant del programa Ahora Caigo, d'Antena 3, que va demostrar tenir poques nocions de geografia. En una de les entregues d'aquest concurs presentat per Arturo Valls, emesa la setmana passada, la jove no va saber respondre a la pregunta de quina ciutat alacantina acull el palmerar més gran d'Europa. La resposta era Elx, però Valeria, nascuda a Mallorca, no va ni contestar.

La concursant mallorquina va caure després de negar-se a respondre, seguint amb la mecànica d'aquest concurs, que s'emet cada dia a mitja tarda per la cadena d'Atresmedia. Gràcies a les xarxes socials, poc després de l'emissió del programa, molts ciutadans de la ciutat d'Elx van comentar el cas i l'Ajuntament de la ciutat alicantina va decidir prendre cartes a l'assumpte amb una original proposta.

La regidoria de turisme del consistori ha engegat una campanya a Twitter per trobar-la. El seu objectiu és convidar-la a visitar la seva ciutat, el famós palmerar i concedir-li el títol de la «Palmera Honorífica», com a gest d'afecte per a ella. Centenars d'usuaris s'han sumat a la campanya, piulant amb l'etiqueta «#ValeriaVenAElche».