El programa de TV3 Sense ficció estrena aquesta nit els documentals Pastilla busca malaltia i Gabo. La creació de Gabriel García Márquez. El primer, que s'emetrà a les 21.55 hores, és una producció pròpia de Televisió de Catalunya dirigida per Montse Armengou i Ricard Belis, que aborda l'ús i l'abús dels medicaments i es pregunta, entre d'altres coses, si estem més malalts que empastillats o què apareix abans, la pastilla o la malaltia.

La indústria farmacèutica és el gran beneficiari d'aquest consum desaforat. Una dada rellevant és que el màrqueting farmacèutic suposa una de les partides de despesa més grans de les companyies, sovint superior al d'investigació i recerca,

A continuació, a les 22.55 hores, el programa estrena Gabo. La creació de Gabriel García Márquez, una producció de JWP, Horne Productions i Ronachan Films amb la col·laboració de TVC, Discovery, Caracol TV, Canal+ i Gebrüder Beetz dirigida per Justin Webster. El film segueix els fils entreteixits de la vida i de les obres de l'escriptor colombià amb la tensió narrativa d'una investigació.