Amb l'objectiu de no deixar mai d'innovar, Atresmedia ja té gairebé a punt un programa que, sense dubte, aportarà aire fresc al gènere de les entrevistes televisives. El grup de Planeta estrenarà molt aviat, per Antena 3 o La Sexta, Conversaciones fantásticas, un espai en el qual els entrevistats no se les veuran amb Risto Mejide, Bertín?Osborne, Ana Pastor o Susanna Griso, sinó amb Kitt, l'icònic cotxe fantàstic que durant tants anys va conduir l'intrèpid Michael Knight (David Hasselhoff) en la sèrie dels vuitanta.

Produït per Verte, la productora del grup, Conversaciones fantásticas vol fer un pas més enllà en el format d'entrevistes que, des de fa uns anys, s'ha convertit en un èxit gairebé garantit per a la majoria de les cadenes de televisió del país.

La presentadora Sara Escudero, col·laboradora habitualment del programa Zapeando (La Sexta), ha estat l'encarregada de programar i alliçonar Kitt per fer les entrevistes. Com a «assaig», la primera se la fa a ella mateixa. Altres convidats que passaran pel seient de copilot de Kitt són Sílvia Abril, Edu Soto, Carlos Areces, Barei, Carlos Santos, Frank Blanco, Tony Acosta, Quique Peinado i Eva Santolaria. En aquestes peculiars entrevistes, els convidats repassen la seva trajectòria, explicaran alguns secrets i obeiran les ordres que la computadora automobilística els digui. A més, es veuran obligats a cantar algunes de les ?sintonies més famoses dels vuitanta, entre elles, la de la sèrie d'aventures.

El nou format d'Atresmedia s'inspira en Carpool Karaoke, una secció que s'emet des de fa anys dins el Late Show de James Corden, al canal nord-americà CBS, aconseguint que cantants com Adele, Justin Bieber o Jennifer López, acabessin cantant alguns dels seus temes més populars, després de respondre un divertit qüestionari.