Després d'un descans de dues setmanes, Televisió Espanyola ha decidit emetre la segona part de la temporada d'El Ministerio del Tiempo a partir d'aquesta nit. En l'episodi "Óleo sobre tiempo", la patrulla haurà de viatjar a 1734, a l'Alcázar de Madrid, per investigar un robatori d'art a gran escala. Una missió en la qual tindran un especial protagonisme Velázquez i Irene, ja que la falta de personal segueix causant problemes.

Velázquez rep una alarma al seu mòbil. Un dels seus quadres acaba de ser subhastat el 2016 a un preu estratosfèric. Això seria una cosa normal si no fos perquè és un dels quadres que va ser destruït pel foc en l'incendi de l'Alcázar de Madrid l'any 1734. Davant la falta de patrulles, el mateix Velázquez i Irene es desplacen en el temps per investigar el que està passant. El que es troben és un robatori d'art a gran escala de Darrow en col·laboració amb Lola Mendieta. Estan substituint els originals per còpies per fer negoci amb ells.

Cinc emocionants episodis

En els cinc capítols finals de la sèrie produïda per TVE en col·laboració amb Unza Entertainment, Amelia, Alonso i Julián, juntament amb els altres funcionaris del Ministeri, hauran de fer el que millor saben: tenir cura del passat perquè el present no canviï. Un passat amenaçat per forces ocultes, espies internacionals, armades invencibles i cavallers medievals.

En aquest segon bloc de la temporada se sumaran a l'equip tècnic el cineasta Javier Ruiz Caldera i els guionistes Borja Cobeaga i Diego Sant José. A més, cada episodi comptarà amb nous actors que donaran vida a personatges històrics i de ficció com Carlos Hipólito, Alejandra Jiménez, Fernando Conde, Nancho Novo, Nieve de Medina o Carles Kaniowsky.