Després de només dues setmanes a la nit de dimecres a La Sexta, la sèrie Merlí es trasllada als dijous. La decisió de la cadena del grup?Atresmedia podria tenir relació amb la baixada d'audiència de la setmana passada. La ficció catalana es va estrenar amb una doble entrega el passat 13 d'abril, davant 1.432.000 espectadors i amb un 7,6% de quota. No obstant això, el passat dimecres 20 va baixar fins als 1.048.000 espectadors, i un 5,3% de quota.

La sèrie protagonitzada per Francesc Orella s'ha mantingut per sota de la mitjana diària de La Sexta. Malgrat el canvi de dia, les expectatives de remuntada són escasses, tenint en compte que en la franja nocturna dels dijous, Merlí competirà amb Supervivientes (Telecinco) i Cuéntame cómo pasó (La 1). Malgrat això, la cadena espera fidelitzar un públic majoritàriament adolescent i recollir unes xifres semblants a les que va obtenir a Catalunya.

Des d'aquesta setmana, els espectadors podran gaudir d'únic lliurament setmanal, a la nit dels dijous, a partir de les 22.30 hores. Després de la sèrie, la cadena oferirà cinema, mateixa oferta que l'audiència de La Sexta trobarà aquest dimecres, just després de l'emissió de l'espai El Intermedio.